onsdag 31 oktober 2012

Mörkercykling? Inga problem med bra lyse!

På mörka kvällar kan det vara svårt att motivera sig till att komma ut på vägarna och då är det riktigt bra om man känner några mer cyklister som man kan cykla ihop med. Det har blivit torsdagar som vi ger oss ut i mörkret med starka lampor och reflexvästar. Framlyset jag använder är Moon X-Power 500 som finns att köpa på Evalds MTB Garage i Lidköping. Riktigt mycket ljus ur en sådan liten och snygg lampa. Den håller i 1 tim 40 min med högsta effekt (500 lumen). När batterinivån är låg börjar power-knappen att blinka rött, men då är det bara att trycka på den en gång för att minska effekten och knappen börjar lysa blått igen. Den har 4 olika ljusstyrkor plus en blinkande.



Riktigt skönt att komma ut och köra på grusvägar runtom i Lidköping och utan dessa hårda cyklister samt de som inte syns i bild skulle dessa träningspass inte i närheten bli så roliga som de blir.
Dessutom tycker jag det kan vara lite läskigt att köra själv i mörkret, mest för att jag allt för ofta har stött på det vilda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar